Piesta üheõhturesto tuleb taas

Piesta üheõhturesto on eriline elamus eelkõige just seetõttu, et külalistel on võimalus peakokkadega vahetult suhelda. Kompromissitu kvaliteet köögis, seda niikuinii. Väärt joogid, iseenesestki mõista.

Mõnusa õhtusöögi retsept on teatavasti lihtne – lahke maja, puhtad maitsed, sobivad joogid ja hea seltskond. See kõik ootab teid 17. veebruaril Piesta Kuusikaru talus avanevas üheõhturestos, kus peakokad Oskar Raudsepp/Omakandi BBQ ja Raido Soosaar/Samliku Pekker pakuvad nautimiseks imelist 6-käigulist menüüd:

Suitsulatikas ja võine kuklisai
+ Huguet de Can Feixes Brut Nature Corpinnat Vintage 2016

Veisekeel, rukkileib ja puravikupuljong

Pähkla forell, kartulirösti ja till
+ Bisci Vigneto Fogliano Verdicchio di Matelica DOC

BBQ part, lameleib ja jalapeno
+ Conte Vistarino Maria Novella Pinot Nero Rosado, oltrepo pavese DOC

Maheveise sisefilee, rohelised aedviljad ja punaveinikaste
+ Tenuta Scuotto Taurasi DOCG 2019

Punase sõstra hüüve ja valge šokolaad
+ Tori JÄÄ, Cuvée

Piesta üheõhturesto

Piesta üheõhturesto kohtade arv on piiratud talukohviku suuruse, et mitte öelda väiksusega – mahutame maksimaalselt 20 külalist.

Õhtusöögi hind on 89 eur, millele lisandub joogipakett vastavalt soovile:
* toiduga sobitatud veinid 30 eur
* Piesta alkovabad joogid 10 eur

Kohtade reserveerimiseks kirjuta: info@kuusikaru.eu

Allikas: www.piesta.ee