Piesta üheõhturesto on eriline elamus eelkõige just seetõttu, et külalistel on võimalus peakokkadega vahetult suhelda. Kompromissitu kvaliteet köögis, seda niikuinii. Väärt joogid, iseenesestki mõista.
Mõnusa õhtusöögi retsept on teatavasti lihtne – lahke maja, puhtad maitsed, sobivad joogid ja hea seltskond. See kõik ootab teid 17. veebruaril Piesta Kuusikaru talus avanevas üheõhturestos, kus peakokad Oskar Raudsepp/Omakandi BBQ ja Raido Soosaar/Samliku Pekker pakuvad nautimiseks imelist 6-käigulist menüüd:
Suitsulatikas ja võine kuklisai
+ Huguet de Can Feixes Brut Nature Corpinnat Vintage 2016
Veisekeel, rukkileib ja puravikupuljong
Pähkla forell, kartulirösti ja till
+ Bisci Vigneto Fogliano Verdicchio di Matelica DOC
BBQ part, lameleib ja jalapeno
+ Conte Vistarino Maria Novella Pinot Nero Rosado, oltrepo pavese DOC
Maheveise sisefilee, rohelised aedviljad ja punaveinikaste
+ Tenuta Scuotto Taurasi DOCG 2019
Punase sõstra hüüve ja valge šokolaad
+ Tori JÄÄ, Cuvée
Piesta üheõhturesto kohtade arv on piiratud talukohviku suuruse, et mitte öelda väiksusega – mahutame maksimaalselt 20 külalist.
Õhtusöögi hind on 89 eur, millele lisandub joogipakett vastavalt soovile:
* toiduga sobitatud veinid 30 eur
* Piesta alkovabad joogid 10 eur
Kohtade reserveerimiseks kirjuta: info@kuusikaru.eu
Allikas: www.piesta.ee