Kasevetekohin toodab fermenteeritud mahedat kasemahla

Kasemahl on vesi, mille kasejuured maapinnast imevad, piki tüve üles rõhuvad ja milles eelmisel suvel talletatud varuained lahusena või uuteks aineteks kombineerituna üles okstesse (pungadeni) jõuavad.

Kasevetekohin toodab fermenteeritud mahedat kasemahla, mis on maitsev, probiootiliste omadustega, aitab taastada mikrofloorat inimese soolestikus ning on suhkruvaba!

Kasevetekohin OÜ loodi 2016. aastal grupi entusiastide poolt traditsioonilise hapendatud kasemahla tootmiseks, turundamiseks ja tarnimiseks. Eesmärk on hoida protsess looduslähedane ja rõõmustada kasemahla sõpru aastaringselt!

Janu kustutamine

Parimate maitseomaduste ja kõrge sensoorse kvaliteediga fermenteeritud kasemahla tooted aitavad ka kõrgete nõudmistega klientidel kustutada janu aastaringselt.

Probiootiline toime

Hapendatud kasemahla tooted on heaks alternatiiviks piimapõhistele probiootiliste omadustega toodetele ja sobivad kasutamiseks näiteks laktoositalumatusega, piimavalgu allergiaga, kolesteroolisisaldust piirava dieediga inimestele ning taimetoitlastele.

Mikrofloora

Aitab taasatada mikrofloora inimese soolestikus.

Suhkruvaba

Fermenteerimisel muundatakse suhkrud orgaanilisteks hapeteks – peamiselt piimhappeks Lactobacillus ja teisteks erinevateks aroomiühenditeks, vitamiinideks, ensüümideks jne. See tähendab, et fermenteeritud kasemahlas puuduvad suhkrud.

Kasemahl aitab taasatada mikrofloora soolestikus
Orgaaniline kasemahl. Värv: tavaliselt värvitu, kuid võib esineda ka valkjaskollaseid ja valkjashalle toone. Lõhn: tajutav kasepuu lõhn koos õrna lillelõhna ja hapukuse nootidega. Maitse: magus, kergelt hapukas, veidike mõru ja värske. Järelmaitse: veidi mõru järelmaitse õrna magususega.

Keemiline koostis (100g toote kohta):

Energia: 13,4 kJ / 3,2 kcal
Süsivesikud: 0,8 g (1 g)
millest suhkrud: 0,8 g (1 g)
Sulfiidid ja vääveldioksiid: Ei

Füüsikalised/keemilised omadused:

Brix: 0,5–1,5
pH: <5,1
Orgaanilised happed: 0,01–0,1%

Toodete saadavus:

Kasevetekohin OÜ tooted on saadaval Eestis tegutsevas super -ja hüpermarketite ketis Selver. Külasta ka e-poodi: www.organicbirch.eu

Organic Birch / Kasevetekohin OÜ

FERMENTEERITUD KASEMAHL VIIB ELLU SINU UNISTUSED! 

Minu nimi on Edo Allas ja ma olen Kasevetekohin OÜ juhatuse liige ning turundusjuht. Ma soovin jagada meie ettevõtte lugu, mis algas lihtsast ideest.

Ma olen juba aastaid huvitunud tervislikust toitumisest ja looduslikest toodetest. Seega otsustasin oma kire muuta äriks, keskendudes fermenteeritud kasemahlale. 2021. aastal tegime plaane, et eksportida fermenteeritud kasemahla Eestist Saksamaale.

Me alustasime oma teekonda unistusega pakkuda ühtlaselt maitsestatud ja lõhnastatud fermenteeritud kasemahla, mis tooks inimestele rõõmu ja tervist. Meie idee on olnud pakkuda seda tervislikku jooki 100% looduslikult ja aastaringselt.

Fermenteeritud toiduainetel on iseloomulik aroom ja maitse ning fermenteeritud kasemahl ei ole erand. Me oleme läbinud pika tee, nii ebaõnnestumiste kui ka edusammudega. Üks meie suurimaid saavutusi on olnud partnerlus kohalike jaekaubanduskettide Selveri ja Rimiga.

Meie bränd, BETULA, peegeldab meie väärtusi ja eesmärke. Me teeme aktiivselt koostööd teadusasutusega TFTAK, samuti Eesti mahetootmise organisatsiooniga Organic Estonia MTÜ ning EAS-iga uute toodete arendamiseks.

Meie fermenteeritud kasemahl on saanud paljude inimeste igapäevaseks osaks. Oleme laienenud Eesti piires ja ka sellest väljapoole. Meie eesmärk on jätkata kasvamist, tutvustada turule uusi ja põnevaid tooteid ning pakkuda oma klientidele parimat.

Täname, et olete osa meie teekonnast ja liigume koos tulevikku, kus Kasevetekohin OÜ jätkab oma missiooni tuua loodusest inimestele tervist ja rõõmu.

Allikas: organicbirch.eu/tooted / e-sahver.ee/toode/kasemahl