Nordic Hemp on usaldusväärne kvaliteetse maheda 70% kanepiproteiini tootja

Alates mullast ja saagikoristusest kuni töötlemise, ladustamise ja transpordini välja – püüdleb Nordic Hemp alati selle poole, et pakkuda parima kvaliteediga puhtaimat ja kõige eetilisemal viisil saadud kanepit kogu maailmas.

Mahe kanepiproteiin 70%

Nordic Hemp: ,,Meie 70%-list kanepiproteiini toodetakse kooritud kanepiseemnetest patenditud protsessi abil. Ei ole öelda muud, kui et sinu ees on üks parimaid mehaaniliselt toodetud proteiine, mis on turul saadaval. „Mehaaniline“ on siinkohal oluline aspekt, sest meie keha omastab seda oluliselt paremini kui keemiliselt töödeldud proteiini.

70%-list proteiini kasutatakse enamasti erinevates toitudes proteiinisisalduse tõstmiseks. Taimsed toidud on muutunud üha populaarsemaks ja kanepiproteiin on oma minimaalse järelmaitsega selles kategoorias selgelt esirinnas.

Lisaks paljudele muudele kasutusviisidele on kanepiproteiin ka üks põhilisi koostisosasid kommides, mida antakse hooldekodudes eakatele, et nad saaksid kätte täpselt vajaliku päevase proteiinikoguse.”

Nordic Hemp mahe kanepiproteiin 70%
Vaata toodet – SIIT

15 aastat kanepi kasvatamist

Nordic Hemp pakub laias valikus tooteid alates kooritud kanepiseemnetest ja kanepiõlist kuni kanepikiudude ning kanepisöödaõlini välja. Lisaks on nad üks väheseid usaldusväärseid kvaliteetse maheda 70% kanepiproteiini tootjaid. Nordic Hemp on sertifitseeritud standardiga ISO 22000 ja mahemärgisega ning nende tooteid müüakse hulgi või kaubamärgi alt.

Kvaliteetsete kanepitoodete pidevaks töötlemiseks jätkavad nad iga aasta kasvatamist aina suuremal pinnal. Eesmärgiks on saada lähiaastatel Euroopa suurimaks kanepi töötlejaks. Me võime olla väike riik, kuid oleme tuntud selle poolest, et teeme suuri asju. Samuti on Eestis palju põllumaad, mis aitab visiooni ellu viia.

Nordic Hemp TÜ lugu

Nordic Hemp TÜ (endine Eesti Maheproteiini Ühistu) asutasid 2017. aastal Eesti 5 suurimat kanepikasvatajat. 2018. aastal ehitasime kaasaegse kanepiseemne töötlemis tehase, kus on võimalik sorteerida, koorida kanepiseemneid ja pressida kanepiseemnest õli. See on Euroopa suurim kanepiseemnete koorimis tehas, kus ühtlasi toimub ka jäätmevaba tootmine. Eesti on Euroopas suuruselt kolmas kanepitootja ning enam kui poole kogu meie riigi saagist toodavad meie liikmed ja partnerid. Kokku enam kui 6000 hektarit aastas.

  • Madal THC sisaldus kõigis meie toodetes
  • Jäätmevaba tootmine
  • Tooraine kindlus
  • Kanep on CO2-negatiivne
  • Kvaliteetne

Allikas: nordichemp.ee

Mahemärk