North Beauty lemmikkreem on SHCREME

SHCREME on merevaigu ekstraktiga kehakreem, mis on North Beauty üheks lemmikuimaks tooteks!

Toitev ja kaitsev luksuslik kehakreem on rikkaliku koostisega. Sisaldab monoi õli, A- ja E-vitamiine ning unikaalseid merevaigu-, mustika- ja saialille ekstrakte. Imendudes hetkega niisutab see epidermise kihte sügavuti, ergutab naharakkude uuenemist, kaitseb nahka väliste kahjustuste ja niiskuskao eest ning taastab naha elastsuse. Loodud spetsiaalselt õrna naha hoolduseks, jättes selle siledamaks, kirkamaks ning toidetumaks.

Miks North Beautyle SHCREME kreem eriti meeldib?

Kreemil on siidine tekstuur ning tekitab meeldiva tunde, mis kogu päevaks nahale jääb! Nahk jääb hästi niisutatud ja toidetud. Kuid mitte rasvane ega kleepuv! Mis on kreemi puhul oluline faktor. Karedad ning kuivad kohad nahal on SHCREME kreemi kasutades minevik!

Ja muidugi lõhn. Seda lihtsalt peab saama ise tunda. See on imeline! Siiani on SHCREME lõhn meeldinud kõigile, kes on saanud kreemi proovida. Kaasaarvatud meestele!

Kas pole mitte tore kui saate elukaaslasega kasutada mõlemad ühte kreemi!

NB! Suur pluss kreemi juures on selle põletikuvastane toime. Aitab rahustada ärritunud nahka, leevendada punetust ja vähendada põletikuliste nahatingimuste, nagu akne või ekseem, sümptomeid.

Lõhnakompositsiooniks on Meremaailm. Meretuule värskus, kuuma liiva hingus ja karge suvehommik mereääres. Lõhn on värske ning karge. Kindlasti meeldib see ka meestele, kes hindavad oma kosmeetikas merelist atmosfääri.

Toode on 100% VEGAN

Allikas: northbeauty.ee