Organic Estonia viib läbi koostöös maherestoranidega kolm kohtumist mahe maitsete tutvustamiseks restoranidele ning mahetoodete mahtude kasvatamiseks. Üritus toimub 05.11 kell 12:00-15:00 kohvikus Komeet.
Ürituse eesmärk:
Luua eeldused mahetootmise mahtude kasvuks läbi HOREKA sektori
- teadmiste suurendamine toitluste ökomärgi kasutamisest ja turundamiseks restorani käibe kasvuks.
- suurendada mahetootjate teadlikkust, millise tooraine järgi on huvi mahe restoranides, arvestades tänapäeva tarbija toidu eelistusi ja valikuid jne
- Logistika ettevõtete kaasamine tarnete efektiivsemaks muutmiseks.
Üritusel osalejate arv on piiratud. Palume oma osalus registreerida läbi all oleva registreerimisvormi.
Lisainfo:
helena@organicestonia.ee
Tel: 58241013
Osalejad:
Metsavenna Talu
Tammejuure Mahetalu
Saaremaa Piimatööstus
Iktos-Honest Nektar
Must Küüslauk
Eesti Seenefarm
Fotografiska Tallinn
Rõngu Mahl
Magusameistrid
Pagar Võtaks
Averi
Pisirohe
Väeviljad
Kolotsi Talu
Pinus AS
Ostrova Mari
Öun Drinks
Kaljurahnu Talu
Hea mahetootja, kui soovid oma huvitavaid tooteid restoranidele pakkuda, siis veel on võimalus oma nimi kirja panna. Anna endast märku.
Tule liituma Organic Estoniaga!
Projekt koostöös Maaeluministeeriumiga