Organic Estonia viib läbi koostöös maherestoranidega kolm kohtumist mahe maitsete tutvustamiseks restoranidele ning mahetoodete mahtude kasvatamiseks. Esimene üritus toimub 22.10 kell 12:00-15:00, restoranis Fotografiska.
Ürituse eesmärk:
Luua eeldused mahetootmise mahtude kasvuks läbi HOREKA sektori
- teadmiste suurendamine toitluste ökomärgi kasutamisest ja turundamiseks restorani käibe kasvuks.
- suurendada mahetootjate teadlikkust, millise tooraine järgi on huvi mahe restoranides, arvestades tänapäeva tarbija toidu eelistusi ja valikuid jne
- Logistika ettevõtete kaasamine tarnete efektiivsemaks muutmiseks.
Üritusel osalejate arv on piiratud. Palume oma osalus registreerida läbi all oleva registreerimisvormi.
Lisainfo:
helena@organicestonia.ee
Tel: 58241013
Oma tooteid pakuvad:
- Booty OÜ
- Vinkymon OÜ
- Tammejuure
- BugBox
- Sirloin
- Moe
- Mustküüslauk
- Loodusest Lauale
- La Muu
- Ravimtaimeaed OÜ
- Pisirohe
Hea mahetootja, kui soovid oma huvitavaid tooteid restoranidele pakkuda, siis veel on võimalus oma nimi kirja panna. Anna endast märku.
Tule liituma Organic Estoniaga!
Projekt koostöös Maaeluministeeriumiga