Kas oled mõelnud, et tahaks aeg-ajalt ise käed taignaseks teha? Või oled hoopiski iganädalane küpsetaja, kuid sooviks rohkem teada saada juuretise hingeelust?
Samliku Pekker ja Piesta Kuusikaru talu on kokku pannud toreda päeva, mille jooksul saab üheskoos kõik hapusaia valmistamise etapid läbi käia. Sinna juurde räägitakse kõikidest nippidest, mis ühe suurepärase juuretisega küpsetise valmimiseks hea on teada.
Sel korral on Samliku Pekker valinud asukohaks Piesta Kuusikaru talu, mis asub looduskaunis paigas Pärnumaal. Lisaks on töötoa käigus võimalus osa saada ja näha, kuidas ühes õunatalus elu käib ning proovida nende imemaitsvaid tooteid.
Selleks päevaks on kaasa valmistatud erinevaid võileivakatteid, mida ühe hapusaia peale võiks panna. Seega, päeva lõpuks on olemas oskused kodus iseseisvalt maitsvat hapusaia valmistada ja kõht täis parimaid sööke.
Kohtumiseni hapusaia töötoas!
Kuupäevad: 14. ja 21. jaanuar
Töötoa suurus: kaheksa inimest
Piletid saadaval: samlikupekker.ee