FoodStudio Telliskivi sai aastaseks!

FoodStudio Telliskivi sai aastaseks – palju õnne!

Aasta tagasi 3. detsembri hommikul kruviti lakke veel viimaseid lampe, Jaan jooksis poe ja köögisaare vahet, et tellimusega ununenud toiduained kohale tuua ning Helgor… temaga ei julgenud keegi rääkida. Aga õhtuks oli kõik valmis. FoodStudio Telliskivi ruumides toimus esimene pidu.

Sellest ajast peale on Telliskivi FoodStudio toidustuudiost läbi käinud ligi 5500 inimest, aasta jooksul on toimunud 244 sündmust. Nende juures on tiimid kooskokanud (see muide on Telliskivi FoodStudio kõige populaarsem pakett) ja koosolekuid pidanud. Sõpradega on käidud sünnipäevi tähistamas ning pimeõhtusöögil!

Ega poistele puhkust antud ei ole. Ja ega nad tegelikult väga ei tahagi, sest teiega on nii äge! Aitäh, et oled jaganud Telliskivi FoodStudio seda esimest pöörast aastat!

FoodStudio Telliskivi

Food Studio

Armastus ja kirg hea, ausa toidu vastu oli see, mis meid kokku viis – ja hoiab siiani koos. 2009. aastal asutasime Eestis Food Studio. Aastate jooksul oleme seal koolitanud tuhandeid kokandushuvilisi. Kvaliteetse luupuljongi valmistamise ideed ei saa kindlaks määrata kindlale kuupäevale. Nende aastate jooksul, mil Food Studio on tegutsenud, kuulsime palju kliente kurtmas selle üle, kuidas nad tahaksid oma perele õhtusöögiks tervislikku suppi serveerida, kuid ei leia lihtsalt aega. Ja nii see seeme meie mõtetesse istutatigi – muutes kodukokkade elu veidi helgemaks ja käivitades restoranikvaliteediga puljongi tootmise.

Suurepärase toidu valmistamine ei võta tunde. See võtab aastaid. Head isu!
– Indrek ja Helgor, FS Goodsi asutajad (aga ennekõike oleme kokad!)

Allikas: foodstudio.ee
Loe veel maheuudiseid – SIIT

Mahe logo