September on Eesti toidu kuu!
Eesmärk on tuua toidutootmine ja toidukultuur tähelepanu keskpunkti ning väärtustada tööd ja maaelu, mille kaudu toit meie lauale jõuab.
30. augustil tehti Fotografiskas avalöök üheksandat korda toimuvale Eesti toidu kuule. ,,Selle kuu raames pöörame jälle tählepanu oma igapäevasele toidukorvile, et kas saame oma valikuga toetada Eesti tootjaid ja põllumeest ning kuidas vähendada toidu raiskamist,” kommenteerib Organic Estonia juhatuse liige Krista Kulderknup.
Krista Kulderknup: ,,Kaamerate ja fotoaparaatide ees võtsid sõna Regionaal- ja Põllumajandusminister Madis Kallas ja Eesti toidu projekti koordinaator Kerli Nõges. Peeter Pihel jagas soovitusi, kuidas valida retseptid, et oleks O toidujääke. Meie tegime Sirje Potisepp-ga ka ühise pildi ja toetame kõiki Eesti toidutootjad ja mahe tootjaid.”
Vaata selle aasta septembrikuu programmi – SIIT