Chocolala Šokolaadiraamat avaldab retseptid, mida on seni hoitud saladuses. Selles raamatus avaldavad Tallinna vanalinnas tegutsevad Chocolala šokolaadimeistrid oma parimad koogi-, tordi-, kommi- ja maiustuseretseptid.
Chocolala Šokolaadiraamat ja retseptid juhatavad teid nii vähesema vaevaga sündivate šokolaadikookide ja -kommide tegemise, kui ka glamuursema ja keerukama tordikunsti radadele. Iga retsepti üheks peategelaseks on šokolaad – olgu siis valge, tume või piimašokolaad, mõnikord koguni kõik kolm korraga. Ühtviisi ahvatlevalt kõlavad näiteks põdrasamblik šokolaadis, kasemahla karamelli kommid, šokolaadist kilpkonnad ja pulgakommid.
Erilise maiuspalana on ära toodud juhtnöörid, kuidas kodus ise šokolaadi valmistada, alustades kakaoubade valimisest ja puhastamisest ning lõpetades siidise šokolaadi saamiseni.
Chocolala on valitud maailma 10 parima šokolaadipoe hulka (Fodor´s).
Meie lugu
Advokaat + pankur = šokolaad? Pole just tavapärane, aga nii see juhtus, kui Kristi ja tema kaasa Youssef otsustasid astuda sammu tundmatusse, jätta senine karjäär ja teha teoks oma unistused. Kaaslaseks kirg, tahtejõud ja inspiratsioon loodusest, asutasid nad Chocolala, et ühendada naturaalseid metsa, marja ja lille maitseid. Mõelge vaid kasemahla karamellile, värsketele kuusevõrsetele, päikest täis mustsõstardele ja metsamustikatele…. Sellistest toorainetest Chocolala koosnebki, valmistatud käsitööna, kunstnike poolt ja armastava südamega. Kõik selleks, et teha inimesi õnnelikuks.
Allikas: chocolala.ee