BIO- JA TOIDUTEHNOLOOGID, KOKAD JA TOIDUENTUSIASTID – KAS TEID HUVITAB TOIDU KESTLIKUM TULEVIK NING SOOVITE OMA TOODET ARENDADA?

Garage48 Food 2022/23 on registreerimiseks ja ideede esitamiseks avatud! 

MIS

Garage48, Eesti Maaülikooli ja Eesti Teadusagentuuri kaaskorraldamisel ning TFTAK, BioCC, TalTech, Polli Aiandusuuringute Keskuse ja Tartu Biotehnoloogia Pargi (EIT Food) partnerluses leiab 27. – 29. jaanuaril 2023 aset teine toidutehnoloogia häkaton Eestis.

Sel aastal on meil plaanis midagi erilist, et anda hoogu toiduarengule!

KUIDAS SEE TOIMUB

Teaduspõhiste ideede esitamine on avatud 15. novembrini. Valitud ideed saavad 2-kuulise tasuta juurdepääsu meie partnerlaboritesse (TFTAK, BioCC, TalTech, Polli Aianduskeskus ja Eesti Maaülikooli toidulabor) koos vajaliku mentorlusega, et oma toodet arendada! 

Registreeri ja esita oma idee EVENTORNADOS. 

Garage48 Food 2022/23 häkaton on täielikult kohapeal toimuv üritus ja leiab aset 27 .- 29. jaanuaril Eesti Maaülikoolis. ​​

Tooteomanik toob oma prototüübi jaanuaris häkatonile, žüriile degusteerimiseks ja 48. tunni jooksul tuleb tema tiimil luua tootele äri- ja turundusplaan, pakendamise kontseptsioon, bränding ning veebipõhine esitlus (mobiilirakendus või toote veebileht). Ja uus toode on turule viimiseks pea valmis!

TIIMIDE MOODUSTAMINE

Võimalusi vajalike inimeste kokkutoomiseks on palju! Registreerida saab nii üksikisikuna kui tiimina, ideega või ilma Eventornados. 

Kui registreerud bio- või toidutehnoloogina ja sul on idee, esita see. 2-kuulise laboriperioodi jooksul on teistel registreerunud isikutel (vajalik turundaja, disainer, äriarendaja jne) aega, et sinu ideega häkatoni ajaks liituda.

Või oletame, et registreerud ilma ideeta, ent sul on tootearenduse oskused. Sel juhul saad liituda kellegi teise tiimiga, kes vajab toidutehnoloogi.

Samuti, kui sul on idee, kuid pole oskusi seda ise arendada, esita oma idee ja registreerunud bio- ning toidutehnoloogid saavad sinu ideega liituda. 

Võid registreeruda ja esitada oma idee ka tiimina. Kui sul on vaja täiendavaid liikmeid, saavad nad liituda. 

Ideaalis peaks tiim koosnema vähemalt 4-liikmelisest – ideeomanik/valdkonnaekspert (toidutehnoloogia), disainer, äriarendaja ja turundaja. Tiimid peaksid olema m

oodustunud häkatoni alguseks.

AJAKAVA

15. november – füüsilise toidu arendamisega seotud ideede esitamise tähtaeg →→ EVENTORNADO.

18. november – ideede omanike teavitamine, kes said 2-kuulise pääsu laborisse, et oma toodet arendada. 

21. november – 20. jaanuar – toidu arendamine laboris vajaliku mentorlusega.  

20. jaanuar – registreerimise ja tarkvaraliste lahendustega seotud ideede esitamise tähtaeg.

23. jaanuar – tiimide moodustamise tähtaeg.

27. – 29. jaanuar – Garage48 Food 2022/23 häkaton. 48 tundi meeskonnatööd, mentorlust ja prototüüpimist! 

KUS

Garage48 Food 2022/23 häkaton on täielikult kohapeal toimuv üritus ja leiab aset 27 .- 29. jaanuaril Eesti Maaülikoolis. ​​

FOOKUSTEEMAD

Hoidmaks sind ideedega rajal, oleme välja töötanud fookusteemad, mis annavad ülevaate sellest, mis on toiduainetööstuses kõige asjakohasem ja vajalik ning kuhu poole see liigub, et saaksid välja pakkuda lahendusi, millel on tegelik potentsiaalne väljund turule. 

  • Bio- ja ringmajandus toidutehnoloogias
  • Jätkusuutlikud valguallikad
  • Uuenduslik toit

Kui su idee ei lange ühtegi neist teemadest, esita see ikkagi!

AUHINNAD

Parimaid lahendusi ootavad auhinnad, mis aitavad tiimidel oma ideed edasi arendada ja turuküpseks teha! Auhinnafond täieneb jooksvalt, hoia silma peal!

TRANSPORT JA MAJUTUS

Buss Tallinn – Tartu – Tallinn organiseeritakse korraldajate poolt. Korraldajad annavad endast parima, et väljastpoolt Tartust tulijatele ka majutust pakkuda. Rohkem sellekohast infot jagame jooksvalt. 

HOIA END KURSIS

Rohkem infot, registreerimine ja ideede esitamine →→  EVENTORNADO. 

Järgi üritust meie FACEBOOK lehel.

Küsimusi? food@garage48.org  

#Garage48Food

Osalemist toetab Eesti Maaülikooli ASTRA projekt „Väärtusahelapõhine biomajandus 2″ Euroopa Liidu Regionaalarengu Fondist, Eesti Teadusagentuur läbi ResTa programmi ja EIT Food, Euroopa Innovatsiooni- ja Tehnoloogiainstituudi (EIT), Euroopa Liidu sõltumatu organi institutsioon.