2022. aasta Eesti Parima Toiduaine tiitel läks esmakordselt Salvesti lastetoidule.

Toiduliit tunnustas täna Tallinnas, Olümpia hotellis toimunud aastakonverentsil Eesti parimaid toiduaineid. 2022. aasta Eesti Parima Toiduaine tiitli viis koju Salvesti Ökoloogiline toortatraroog veiselihaga sarjast Põnn, mis on valminud kodumaisest mahe toortatrast, mahe veiselihast ning ökoloogilistest köögiviljadest ja maitsetaimedest. Põnni ainulaadne toode püstitas ka omamoodi verstaposti – kunagi varem pole lastetoit pälvinud „Eesti Parima Toiduaine“ konkursi parima tiitlit.

Põnni uus Ökoloogiline toortatraroog veiselihaga on valminud parimast kodumaisest mahedalt kasvanud toortatrast ja veiselihast!

Toidu teeb mitmekülgseks ning maitsvaks, sellele lisatud ökoloogilised köögiviljad ning maitsetaimed. Mõnusalt kerge konsistentsiga toode sobib väga hästi beebi esimeseks tükilisema toidu närimisprooviks. Kõik Põnni lastetoidud on valminud koostöös lastearst Reet Raukasega ning testitud Eesti beebide poolt.

Lisaks parimale toiduainele ja piirkondlikele võitjatele kuulutas Toiduliit välja veel kolm kuldmärgi saajat: 2022. aasta Eesti Parima Mittealkohoolse Joogi tiitli pälvis Värska Naturaal Plus Goji+jõhvikas Värska Originaalilt, Parima Alkohoolse Joogi tiitli Vana Tallinn Toffee Caramel Livikolt ja Parima Lisandväärtusega Toiduaine tiitli Tere virsiku-kurkumi laktoosivaba HI!Fiber kiudainetega jogurt.

 Loe täispikka artiklit SIIT