Mahe toor-tatrakruup 1kg
Tõrvaaugu Mahe talus kasvatatakse mahedat gluteenivaba tatart ning kogu tooraine töötlemine/tootmine toimub talus olevas tootmishoones. Töötlemine saab alguse veskiruumis, kus sorteeritakse ja puhastatakse tatar. Puhastatud tatral eemaldatakse koor kiviveskiga, sest kiviveski eemaldab kesta õrnalt, mille tulemusena jääb tatratera terveks. Sellise koorimismeetodiga jääb tatratera elujõuliseks ja seda saab idandada. Värvuse poolest on tatratera heledat värvi, mis kinnitab seda, et tatart pole kuumutatud ega töödeldud. Sellist tatart nimetatakse toortatraks.
Koostisosad: Kooritud tatar
Toiteväärtus kcal/100g 338, Rasvu/100 grammis 1,89, (Rasvu), millest küllastunud rasvhappeid 0,25, Süsivesikuid/ 100 grammis 66, (Süsivesikuid), millest suhkruid 0,93, Toidukiudained/ 100 grammis 10, Valku/100 grammis 14