Seminar toidu-​ ja joogisektorile: koostöö Jaapani jaekaubandusettevõtetega

Jaapani turg pakub Eesti toidutööstusele suurepäraseid võimalusi oma klientuuri laiendamiseks.

Kasutage ära kasvavat nõudlust ainulaadsete ja kvaliteetsete toiduainete järele. Jaapani tarbijad on üha enam huvitatud Euroopa toidust ning Eesti köök, millel on nii Põhjamaade kui ka Baltimaade mõjutused, pakub värsket ja ainulaadset lähenemisviisi Euroopa toidule. Jaapani tarbijaid köidab ka Euroopa toidu tervislikkus, näiteks looduslike ja orgaaniliste koostisosade kasutamine. Jaapani turg on suur ja mitmekesine, seal on muuhilgas võimalusi nišitoodetele, mis on suunatud konkreetsele tarbijasegmendile. Eesti toidutootjatel on võimalik laieneda Jaapani turule, pakkudes tooteid, mis on kohandatud vastavalt tarbijate eelistustele ja ainulaadsetele maitsetele.

Ettevõtluse ja Innovatsiooni Sihtasutus koostöös Kobe Bussan Co. Ltd-​ga kutsuvad ettevõtteid osalema informatiivsel seminaril “Koostöö Jaapani jaekaubandusettevõtetega (toidu-​ ja joogisektor)”.

Kellele on üritus mõeldud?

Eesti toidu-​ ja joogisektori ettevõtetele:

  • kes soovivad siseneda Jaapani turule
  • kes soovid müüa ome tooteid Jaapanisse (B2B, B2C)

Toimumise kuupäev: 19. juuni 2023, 10:00
Keel: inglise keel
Asukoht: Mercure (Konverents 1), Lennujaama tee 2, Tallinn
Kulu: tasuta
Staatus: Registreerimine avatud – REGISTREERI

Küsi lisa!

Allikas: EASi ja KredExi ühendasutus